KinderTrendrede 2018

Date:Mar 13

13 March 2018 – Together with Extend Limits and Pakhuis Breda we organized the KinderTrendrede. Schools from the region Breda participated in a 6-week futures lesson program and bundled their ideas in the KinderTrendrede which they presented to the mayor of the city Breda, the Netherlands. www.kindertrendre.nl

In dutch

De KinderTrendrede is een voordracht en document door kinderen waarin ze aangeven hoe zij graag de toekomst zouden willen zien.

Door jongeren over de toekomst te laten ‘voordenken’ zijn ze beter voorbereid op de toekomst en voelen ze zich gesterkt hier zelf vorm aan te geven.

De toekomst is cool en spannend mensen. Doe niet alsof hij niet bestaat. Wij zijn benieuwd hoe de toekomst eruit ziet. Wij kunnen erover nadenken, maar wij weten nooit precies wat er gaat gebeuren. Denken aan de toekomst dan hebben wij een leuk gevoel, want er komen allemaal nieuwe dingen die we kunnen uitproberen. Laten we dus niet denken in diengen die niet kunnen, maar loslaten wat er nu is en de toekomst in stappen. Gaan jullie allemaal mee? het is een reis vol verrassingen en eperimenten.

Wil je ook meedoen? Dat kan! 

Kijk op www.kindertrendrede.nl of contact hallo@kindertrendrede.nl

Community updates

 Mar 06

Futures Day – March 6th

Agenda, Events
 Mar 01

Futures Day, March 1st!

Activities, Agenda, Events, Tools
 

Futures Day 2019 – a sample of TTF’s activities

Activities, Events
 Apr 21

KinderTrendrede 2020

Agenda
Overview